Úvod » CAMBRIDGE AUDIO » CAMBRIDGE AUDIO MINX AIR 200 SUPER CENA


        

CAMBRIDGE AUDIO MINX AIR 200 SUPER CENA

Reproduktor WiFi, Bluetooth Zvýhodněná cena

akce top produkt doprava zdarma

 

Číslo produktu: 99900

CAMBRIDGE AUDIO MINX AIR 200

POZOR! Tento produkt je do vyprodání zásob za zvýhodněnou cenu pouze v eshopu HIFI OPAVA. Provedení bílá.

Minx Air 200 je bezdrátový reproduktorový systém, který je výsledkem vývojového programu a představuje takový technologický pokrok, že doslova přepracovává obecně přijímaná základní pravidla elektroakustiky. Jejich srdcem je málo obvyklý zcela plochý „celopásmový" měnič Balanced Mode Radiator fungující na principu pístu ve vlastní kompletně oddělené komoře. BMR pracuje zároveň jako klasický dynamický měnič, „vytlačující“ frekvence pístovým pohybem a zároveň celý jeho povrch vibruje – tím dokáže vyzářit tak extrémně široké pásmo se zkreslením o nic větším než mají „obyčejné“ měniče a bez boulí a propadů na křivce frekvenčního průběhu. Použití BMR ovladače namísto tradičního výškáče a středového reproduktoru poskytuje řadě AIR 200 několik klíčových výhod, tou je posunutí dělící frekvence od obvyklých 3 kHz kde je ucho na každý problém vysoce citlivé na méně problematických 250Hz. BMR také nabízí širší zvuk, takže poskytuje vynikající stereo s velice přesnou prostorovou lokalizací efekt, což dělá tyto reproduktory ideální pro každou domácnost.


Technické vlastnosti:

  • Apple AirPlay Technologie

  • Technologie Bluetooth (aptX, AAC a SBC kompatibilní)

  • Internetové rádio

  • Aux vstup (RCA a 3,5 mm)

  • Digitální zpracování signálu (DSP)

  • Vysoce kvalitní zesilovač třídy D

  • dálkové ovládání

  • Nastavitelné ovládání basů


Technická specifikace

  • Pohonné jednotky: 2 x 57 mm (2,25'') Balanced Mode Radiator (BMR), 1 x 165 mm (6,5'') subwoofer

  • Zesilovač Výstupní výkon: 200W

  • Vstupní napětí: 100V - 240V (50/60Hz)

  • Příkon v pohotovostním režimu: <0,5 W

  • Automatické vypnutí (APD): nastavitelný 23hrs 45 minut až 15 minut nebo OFF

  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b / g

  • Wi-Fi šifrování: WEP, WPA, WPA2

  • Ethernet: IEEE 802.3, 10 Base-T nebo 100 Base-T

  • Rozměry (Š x V x H): 450 x 220 x 174 mm (17.7'' x 8.7'' x 6.9'')

  • Hmotnost: 5,1 kg (11,2 liber)


AirPlay Kompatibilita:

  • AirPlay pracuje s iPhone, iPad a iPod touch s iOS 4.3.3 nebo novější, Mac s OS X Mountain Lion a Mac a PC s iTunes 10.2.2 nebo novější

 

Technical features

  • Apple AirPlay technology

  • Bluetooth technology (aptX, AAC and SBC compatible)

  • Internet radio

  • Aux input (RCA and 3.5mm)

  • Digital Signal Processing (DSP)

  • High quality class-D amplifier

  • Remote control

  • Adjustable bass control

Technical specifications

Drive units:

2 x 57mm (2.25’’) Balanced Mode Radiator (BMR) drivers

1 x 165mm (6.5’’) subwoofer

Amplifier power output:

200W

Input voltage:

100V – 240V (50/60Hz)

Standby power consumption:

<0.5W

Auto Power Down (APD):

Adjustable from 23hrs 45minutes to 15 minutes, or OFF

Wi-Fi:

IEEE 802.11 b/g

Wi-Fi encryption:

WEP, WPA, WPA2

Ethernet:

IEEE 802.3, 10 Base-T or 100 Base-T

Dimensions (W x H x D)

450 x 220 x 174mm (17.7’’ x 8.7’’ x 6.9’’)

Weight

5.1Kg (11.2lbs)

AirPlay compatibility:

AirPlay works with iPhone, iPad, and iPod touch with iOS 4.3.3 or later, Mac with OS X Mountain Lion, and Mac and PC with iTunes 10.2.2 or later.

Minx Air 200

 

Největší a nejlépe vybavený bezdrátový hudební system z nabídky Cambridge Audio, využívá k připojení Wi-Fi technologii AirPlay od Apple, díky níž se jednoduše připojí k iPhonu, iPadu nebo iPodu, stejně tak, jako k PC s nainstalovanými iTunes, verze 10.2.2 nebo novějšími. Má eternetovou přípojku, která umožňuje připojit přístroj k domácí síti také kabelem. Stejně tak umí, pomocí technologie Bluetooth, okamžitě komunikovat s jakýmkoliv telefonem, tabletem nebo počítačem, takže opravdu každý může poslouchat svou hudbu, bez ohledu na značku či model, který používá. Podporuje standardní Bluetooth kodek (SBC) a dva nejlepší zvukové formáty, které mnohé z dnešních přístrojů nativně podporují, AAC a apt-X.

Při přehrávání hudby mohou být současně nadále používány všechny funkce mobilního zařízení. Stejně tak jako skladby uložené v telefonu, tabletu nebo počítači, lze pro potěšení, streamovat hudební aplikace jako Spotify,YouTube a pod.

Protože většina lidí ráda poslouchá rádio a ne vždy chtějí používat svůj telefon či tablet, jako přehrávač, Minx Air nabízí také internetové rádio. Oblíbené stanice jsou k dispozici přímo, aniž by bylo nutné použít telefon či tablet s nainstalovanou aplikací, po stisknutí 5 tlačítek předvoleb, na horní straně přístroje.Nebo lze s použím aplikace Minx Air App vyhledávat stanice z celého světa. Jakmile se přednastavení uloží na jednom smartphonu nebo tabletu, budou k dispozici také s jinými přístroji s nainstalovanou aplikací Minx Air.

Aplikace Minx Air App nabízí nejen možnost nastavení předvoleb, hlasitosti, basů a přístup k nastavení ekvalizéru, pro přizpůsobení zvuku hudebního systému pro různé místnosti. Obsahuje také návod pro snadnou instalaci a videa, která ulehčují praktické nastavení, bez ohledu na používané zařízení. Každý se tak může snadno připojit a elegantně ovládat Minx Air pomocí telefonu.

Minx Air má na zadní straně také konektory cinch, takže je k němu možné připojit třeba televizor nebo Blu-ray přehrávač kabelem a poslouchat zvuk v mnohem lepší kvalitě, než nabízejí ploché televizory.

Jedinečná technologie BMR reproduktorů (2 o průměru 57mm) vytváří bohatý zvuk, který lépe ozvučí prostor, než tradiční reproduktory obdobné velikosti, u modelu Minx Air 200 jim navíc pomáhá basový měnič (165 mm). Na zakázku vyvinutý digitální zesilovač o výkonu 200W zaručuje dostatečnou výkonovou rezervu i na nejvyšších hlasitostech. Akusticky tlumená, robustní skříň je navržena tak, aby eliminovala vibrace a zkreslení i při vysokých hlasitostech. Důmyslně využívá basreflexu začleněného do rukojeti přístroje, pro zlepšení reprodukce na nejnižších kmitočtech.

Minx Air využívá také propracovaný 24-bitový Digital Signal Processing (DSP), o který se starají procesory vyvinuté firmou Waves Audio, s algoritmy vyvinutými pro hudbou i film. Tato technologie mu pomáhá dostat velký zvuk, z kompaktní skříně a zprostředkovat zážitek, který je hlasitější a přesnější, než u jiných přenosných systémů.

Elegantní přístroj, s jednoduchými oblými tvary byl navržen tak, aby nenápadně splynul s prostředím, vyrábí se v povrchové úpravě vysoce lesklým černým nebo bílým lakem, měří jen 45 cm na šířku a v pohotovostním režimu nepřekročí jeho spotřeba 0,5W, automatická funkce Power-Down navíc umožňuje nastavit čas, za který se přístroj v nečinnosti sám přepne do pohotovostního módu.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

MmZjZDViMD