Úvod »MARANTZ» Marantz SA-11S3


        

Marantz SA-11S3

SA - CD přehrávač řady Premium

novinka

 

Číslo produktu: 475

Marantz SA-11S3

Tato již třetí generace mimořádného SA-11 používá zcela novou SACD mechaniku a nový audiofilský D/A převodník. Výsledkem je ještě jemnější a delikátnější detail. Ovšem ještě před těmito vylepšeními byl tento model na trhu zaveden jako etalon, a to především díky rozsáhlému využití technologií vyvinutých původně pro referenční sérii SA-7S1. Využívá například exklusivní technologii Dynamic Digital Filtering, která promění zvuk standardních CD téměř na úroveň SACD, přičemž nabízí dva stupně účinnosti pro různé posluchačské chutě a to nejen v případě CD disku, ale pro veškerý digitální signál. Navíc využívá služeb profesionálních high-end algoritmů, pouižívaných dříve pouze v nahrávacích studiích.

 

SA-CD ( stereo ) a CD-DA reprodukce, plně symetrická obvodová architektura, tři volitelné exkluzivní Marantz digitální filtry, volitelnýšumový limiter, Current Feedback HDAM, symetrický výstup, pozlacené výstupní terminály, D-bus sběrnice pro systémovou integraci,nízkošumový LCD display, Marantz systémové dálkové ovládání, vypínatelná modrá iluminace přístroje


Pozor: V případě připojení a přehrávání zvuku z PC nebo MAC pomocí přiloženého USB kabelu (DAC mode) je nezbytné nejprve nainstalovat do připojovaného PC/Mac odpovídající SW ovladač.
: SA-11S3 USB DAC Driver Software and Manual (multilingual).

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NjEwN