Úvod »MARANTZ» Marantz PM-11S3


        

Marantz PM-11S3

Stereofonní zesilovač řady Premium

 

Číslo produktu: 473

Marantz PM-11S3

Již třetí generace tohoto mimořádně dobře hodnoceného přístroje je opět lepší a tentokráte především díky novým originálním reproduktorovým terminálům z vysoce čisté mědi. Přibyl také Direct input do výkonového zesilovače a také nová Marantz Remote App (iOS a Android). Všechna tato zlepšení, která jsme učinili, nejenže zlepšují kvalitu zvuku a některé funkce již tak dokonalého zesilovače, ale zajistí jeho plnohodnotné využití i v daleké budoucnosti.

Již před aplikací těchto zlepšení byl PM-11 doslova nabyt vyspělými technologiemi poskytujícími nejlepší možný detail, přesnost a zážitek. Stíněné toroidní trafo a optimalizované komponenty zajišťují ultra stabilní výstupní výkon 2x100W do 8ohmové zátěže. nebo 2x200W do 4Ohm! 

Dokonalá integrita signálu a mimořádný odstup signál/šum je zajištěný 3 stupňovou konstrukcí, která zahrnuje předzesilovač a dvoustupňové zesílení a také samostatný předzesilovač pro MM/MC přenosku. Klíčovými technologiemi jsou Marantz Current Feedback HDAM SA3, stejně tak i symetrické obvody s optimalizovanou signálovou cestou pro zajištění dynamického zvukového projevu a perfektního zobrazení stereofonní scény. Výsledkem je neuvěřitelně široká scéna s extrémně přesnou lokalizací nástrojů a vokálů.

Stereofonní integrovaný zesilovač, 2x100W ( 8 Ohmů), 2x200W ( 4 Ohmy ), Current Feedback zesílení, 5-vstvá konstrukce, lineární zesíleníhlasitosti Wolfson, nový modul HDMA SA3 ® , toroidní transformátor, možnost začlenění do multikanálového systému, symetrický vstup,MM/MC vstup s HDMA , sluchátkový výstup, kovové dálkové ovládání, vypínatelná modrá iluminace přístroje,Originální Marantzreproduktorové svorky nejvyšší kvality SPKT-100, hmotnost 27,2 kg

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YjcyMzFlZ