Úvod »Reprosoustavy» DYNAUDIO Audience 122


        

DYNAUDIO Audience 122

Sloupová reprosoustava 2 pásmová s basreflexem

 

Číslo produktu: 1823

DYNAUDIO AUDIENCE 122 - dvoupásmová sloupová reprosoustava. Basové reproduktory s membránou MagnesiumSilikatPolymer ( MSP ) s průměrem 145mm. Výšková kalota s hedvábným vrchlíkem s průměrem 28mm. Povrchová úprava - přírodní dýha



 

Systém: 2 pásmový
Bassreflex: ANO
Impedance: 6 Ohm
Citlivost: 86 dB
Kmitočtový rozsah: 41 - 22.000 Hz
Zatížitelnost: 200 W
Terminál: Standardní
Výška: 969 mm
Šířka: 165 mm
Hloubka: 256 mm
Hmotnost / ks: 14,5 kg

 

Jedinečná technologie Dynaudio

Není rozhodující, zda posloucháte jazz, rock, pop, klasiku nebo filmové zvukové efekty, či jestli hudba hraje z CD, SACD, DVD nebo GRAMOFONU: Důležitá je vyváženost a přirozenost reprodukce zvuku, která rozhoduje o tom, jestli člověk hudbu pouze slyší, nebo ji opravdu prožívá a cítí.Firma Dynaudio se zavázala k pravdivé, originálu věrné zvukové reprodukci. Kdo poprvé uslyší reprosoustavy Dynaudio, spontánně objeví, že se zvuk najednou opravdu správně poslouchá. Aby se dosáhlo této neobvyklé úrovně, musí se spojit inovace a zkušenost do jedinečné technologie.

Tkaninové vysokotónové reproduktory Dynaudio jsou postaveny na principu, který byl firmou Dynaudio po desetiletí důsledně a nepřetržitě zdokonalován tak, aby bylo dosaženo nejlepší kvality zvuku. Jemná hedvábná kalota, napuštěná speciální impregnací, je spojena s extrémně lehkou hliníkovou kmitací cívkou, která je ve štěrbině magnetického systému uložena v magnetickém oleji (ferrofluid) a poháněna silným magnetem.

Další zvláštností jsou charakteristické hlubokotónové a středotónové reproduktory Dynaudio. Vynikají svým jedinečným tvarem a speciálním materiálem membrány (magnézium silikát polymer - MSP) který se vyznačuje výbornou tvarovou stálostí a vysokým vnitřním tlumením. To je nutné k dosažení neutrálních zvukových vlastností. Extrémně lehká kmitací cívka z hliníku s neobvykle velkým průměrem a silným magnetem umožňuje dokonale kontrolovaný pohyb membrány. Každý reprobox Dynaudio není pouhou kombinací vysoce vyspělých technologií nýbrž také mistrovským řemeslným dílem.

Firma Dynaudio mnoho let budovala vysoce kvalitní výrobu reproduktorových skříní, při které jsou stabilní dřevěné ozvučnice zušlechťovány vybranými dýhami a speciálním lakováním. Toto velmi detailní a precizní zpracování je přesvědčivé i po mnoha letech.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YjQzN