Úvod »CAMBRIDGE AUDIO»Blu-Ray a síťové přehrávače » CAMBRIDGE AUDIO CXN silver/black


        

CAMBRIDGE AUDIO CXN silver/black

Síťový přehrávač

novinka

 

Číslo produktu: 472
Barevné provedení:

Síťový přehrávač CAMBRIDGE CXN

Díky vnitřní technologii postavené na základě mnohokrát oceněných přístrojů série StreamMagic, přehraje CXN prakticky vše, od základních komprimovaných formátů MP3 až po FLAC soubory ve studiové master kvalitě, v rozlišení až 24 bit/192 kHz a WAV soubory. A přehraje je neuvěřitelně dobře.

  • Podporované formáty: WAV, FLAC, ALAC, AIFF, WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+ a Ogg Vorbis
  • D/A převodníky: zdvojené 24 bitové Wolfson WM8740
  • Digitální filtr: ATF2 (s časově proměnnou filtrací) druhé generace, převzorkování na 24 bit/384kHz
  • Digitální audio vstupy: S/PDIF coaxialní a TOSLINK optický, USB vstup (USB typu B, vyhovující USB audio profilu 1.0 nebo 2.0, volitelné uživatelem), DSD přes USB
  • Digitální audio výstupy: S/PDIF coaxialní a TOSLINK optický
  • Analogové audio výstupy: symetrický (XLR), nesymetrický (cinch)
  • Kompatibilita: UPnP, USB média, USB audio 1.0 a 2.0, S/PDIF Toslink a koaxiální, Internetové rádio, Spotify, BT100 Bluetooth přijímač (volitelné příslušenství)

CAMBRIDGE CX BOŘÍ HRANICE DIGITÁLNÍHO AUDIA

Nejúspěšnější a největší britský výrobce audiotechniky, firma Cambridge Audio, uvádí na trh zcela novou řadou produktů s jednoduchým označením CX, u které se rozhodl přejít na zkrácený název Cambridge a lehce inovovat logo.

Přístroje svou pozicí v portfoliu výrobce navazují na úspěšnou skupinu komponentů řady azur (s výjimkou nejvyšší osmičkové řady, která zůstává v nabídce Cambridge Audio nadále) a přináší výraznou inovaci vzhledu, který působí modernějším dojmem, než tradiční vizáž zavedených předchůdců. U nových zesilovačů řady CX se konstruktéři zaměřili na vylepšení digitální konektivity, proto dostaly do vínku podstatně lepší D/A převodníky, než měli jejich starší sourozenci, takže připojení digitálního zdroje audio obsahu přímo k zesilovači již není třeba považovat za provizorní řešení. I když zařazení síťového přehrávače do sestavy, osazeného zdvojenými převodníky, výslednou kvalitu reprodukce posune samozřejmě ještě o něco výš. Filozofii komponentů schopných kvalitně přijímat digitální audiodata dokládá také zařazení kvalitního CD transportu do kolekce nových přístrojů Cambridge řady CX, který nahrazuje tradiční CD přehrávač.

Všechny přístroje jsou dodávány v černé nebo stříbrné povrchové úpravě, s čelními panely z kartáčovaného hliníku.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NTk3Y