Úvod »VINCENT» VINCENT SV 227


        

VINCENT SV 227

Integrovaný HiFi zesilovač s USB vstupem

 

Číslo produktu: 1477

Model SV 227 přímo vychází z velmi oblíbeného modelu SV 226. U nového modeul byla ještě optimalizována zdrojová část, byly zvoleny jakostnější výstupní relé a přidán USB vstup, který umožňuje přehrávaní audiosouborů přímo z PC / Mac v kvalitě CD.

Zesilovač má rigidní celokovové šasi komorové koncepce, přední panel a ovládací prvky jsou vyrobeny z hliníku. Je konstruován z elektronek a výkonových tranzistorů. Signálová cesta protéká drahými bezindukčními MKP kondenzátory a přesnými metalfilm odpory. Pro precizní motorické ovládání hlasitosti byl použit high end potenciometr ALPS.

Z muzikálního a šťavnatého zvuku vyzařuje teplo elektronek, prostor je podán velmi realisticky a vzdušně. Velkou předností tohoto hybridního zesilovače je jeho muzikální podání hudby, příjemně znějící hluboké basy, neagresivní, ale barevné středy a vzdušné, dobře rozlišené výšky.
Zesilovač je vybaven přepínačem na dva okruhy reprosoustav ( Speaker A / B ), které můžete použít zcela nezávisle, regulovaným sluchátkovým výstupem, vypínatelnými korekcemi zvuku a funkcí loudness pro zdůraznění okrajů pásma, který můžete využít při tichém poslechu nebo jako korekci "nevýrazných" nahrávek.

V předzesilovací části jsou použity tři oblíbené elektronky 12AX7 s dlouhou životností, které jsou zasazeny v keramických paticích se zlacenými kontakty.

Nechybí regulovaný Cinch výstup PRE OUT, na který můžete pohodlně zapojit subwoofer a provozovat sestavu 2+1 nebo zesilovač rozšířit o koncový stupeň SP 331mk pro nekompromisní provoz v režimu  Bi-AMP.
Součástí zesilovače je luxusní kovové Dálkové ovládání .

Vřele doporučujeme v kombinaci s reprosoustavami Aurum Cantus s páskovými výškovými reproduktory, kde si barevnost zvuku elektronek vychutnáte dvojnásob.

Pokud požadujete důrazný, plný, avšak příjemný a barevný zvuk, neměl by vám Vincent SV 227 uniknout !



 

Typ zesilovače: Hybridní
Jmenovitý výkon na kanál: 200 W
Dálkové ovládání: ANO kovové
Sluchátkový výstup: ANO - regulovatelný
Korekce zvuku: ANO - vypínatelné
Loudness: ANO
2. Reprosoustavy (B): ANO
Vstup DIGITAL: ANO - USB
Vstupy RCA: 5
Vstupy XLR: NE
Vstup MAIN IN: NE
Výstup Line (Rec Out): ANO
Výstup PRE OUT: ANO
Výstup repro Bi-Wire: ANO
Kmit. rozsah: 5 - 50000 Hz
Impedance: 4 Ohm
Šířka: 430 mm
Výška: 130 mm
Hloubka: 400 mm
Hmotnost: 20 kg
Elektronky: 12AX7

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NmVmNmQ2YT